10 oct. 2011 | 11:26

Cooler Master Silent Pro Hybrid Fanless Series – o sursa pentru amatori de liniste

ACTUALITATE
Cooler Master Silent Pro Hybrid Fanless Series - o sursa pentru amatori de liniste

10-7-2011coolermaster

Chiar daca putine lucruri se mai pot schimba in domeniul sistemelor de acasa inafara de placi video, procesoare, si placi de baza multifunctionale, Cooler Master a creat o serie de surse un pic mai speciala ce poarta numele pompos din titlu.

Chiar daca in principiu e vorba de o sursa fara ventilator (fanless), in practica vorbim de un sistem de ventilatie al carut ventilator vine cu o viteza reglabila ce poate cobora pana extrem de aproape de 0 RPM, pentru o liniste completa. Pe langa faptul ca acest mod se activeaza implicit in momentul in care sursei ii este cerut un consum de pana la 200W, in pachet este inclus si un panou de control pe care il puteti instala intr-unul din bay-urile de CD/DVD-ROM. Cu ajutorul acestuia din urma puteti impune un anumit nivel de rotatii in momentul in care performanta sistemului auto va dezamageste, mai mult sau mai putin.

Specificat pentru aceasta sursa este un randament de 90%, sistemul de cabluri este modular, adica le puteti scoate oricand pe cele pe care nu le folositi tot timpul. Ca optiuni de achizitie Cooler Master ofera doritorilor versiuni ale modelului descris mai sus capabile de 850W, 1050W si 1300W.

Preturile de achizitie vor fi intre 200 si 300$ in SUA si Asia, iar in Europa aveti toate sansele ca aceleasi preturi sa se reflecta in euro, candva in luna noiembrie a acestui an.