08 sept. 2011 | 12:45

Colectia de casti toamna/iarna de la SONY a fost anuntata in aceste zile

ACTUALITATE
Colectia de casti toamna/iarna de la SONY a fost anuntata in aceste zile

sony-launches-party-pack-of-noise-cancelling-headphones-your-pe

Desi BOSE a inventat ideea de noise cancelling in urma cu zeci de ani, nici Sony nu s-a lasat mai prejos, inventand propriul algoritm de anulare a zgomotului de fond intitulat Artificial Intelligence Noise Cancelling. In cazul in care nu suna suficient de precis, puteti asocia denumirii de mai sus si o eficienta de 98,2% in izolarea zgomotului de fond.

Ei bine, Sony a anuntat zilele trecute o varietate foarte mare de modele de casti, pentru orice scenariu de utilizare. MDR-NC200D este varful de gama cand vine vorba despre anularea zgomotului de fond, si vine cu un pret de 200$ in SUA. Aceasta pereche este urmata indeaproape de MDR-NC100D, care vine la „numai” 150$. Diferenta majora intre ele pe langa faptul ca o perece e on ear si alta in ear, iar NC200D foloseste drivere de 40mm in fiecare ureche, in timp ce NC100D apeleaza la drivere de 13,5mm. Un avantaj major a castilor NC200D este dat si de faptul ca pe langa autonomia de 22 ore asociata noise cancelling-ului activ, castile functioneaza foarte bine si fara acesta in momentul in care s-a epuizat energia electrica.

Pentru utilizatorii de terminale inteligente care s-au saturat de sunetul nu foarte calitativ al castilor din pachet, la 40, respectiv 60$, SONY a anuntat DR-EX14VP si DR-XB23VP. Pe langa calitatea sunetului, avantajul cel mai important al acestor modele este ca microfonul de pe fir functioneaza cu aproape orice brand de smartphone datorita adaptoarelor incluse in pachet.

Deoarece iPhone-ul totdeauna trebuie sa fie mai presus, o serie de 3 perechi de casti cu sufixul iP, speciale pentru acest terminal vor fi de asemenea lansate. DR-XB701iP (over ear – 150$), DR-XB22iP (in ear – 60$) si DR-EX61iP (in ear – 40$) este numele acestor modele.

Toate sunt disponibile pentru precomanda si vor ajunge la doritori pe parcursul lunii octombrie.