01 mart. 2011 | 15:15

CeBIT 2011: Asus are senzori de miscare pentru PC

ACTUALITATE
CeBIT 2011: Asus are senzori de miscare pentru PC

Asus a prezentat la Cebit 2011 prima tehnologie cu senzori de miscare pentru PC-uri – WAVI Xtion. Acest echipament periferic va permite utilizatorilor sa acceseze de la distanta continutul aflat pe calculatoarele proprii prin gesturi simple, din fata televizoarelor. Interfata grafica preincarcata a portalului Xtion ofera acces intuitiv la continutul PC-ului si permite utilizatorilor sa acceseze Asus @vibe pentru cel mai recent continut multimedia.

Compania a mai expus si cele patru tablete prezentate la inceputul anului, in cadrul Consumer Electronics Show: Eee Slate EP121 cu ecran de 12 inci, Eee Pad MeMO, Eee Pad Slider cu tastatura glisanta si Eee Pad Transformer care vine cu optiunea unei tastaturi normale ce serveste si drept baterie suplimetara.

De asemenea, notebook-urile din seria K sunt prezente. Seria Asus K, cu ecrane de 14 inci, 15,6 inci, 17,3 inci si 18,4 inci, combina puterea pentru multitasking a celei de-a doua generatii de procesoare Intel Core si grafica NVIDIA GeForce. Modelele sunt disponibile intr-o varietate de culori – maro, argintiu, rosu, auriu, verde, albastru, roz si alb. Seria include si noile procesoare AMD Brazos cu grafica avansata pentru multimedia si jocuri rulate mai fluent.