04 oct. 2011 | 08:03

Casti portabile la extrem de la Novero

ACTUALITATE
Casti portabile la extrem de la Novero

barely-visible-bluetooth-earphones-from-novero-spotted-at-the-fc

Castile tind sa fie o chestiune de gust sau de design in a-si justifica achizitia, totusi exista, din fericire, si cateva exceptii care reusesc sa demonstreze ca lucrurile pot merge si in alta directie cu constructia acestui accesoriu. Chiar daca la FCC ajung sute sau mii de cereri de aprobare de dispozitive, de la numeroase companii, e o placere sa vezi ca unele reusesc sa fie si originale si atractive in acelasi timp.

Ascunse in spatele numelui de cod ZORNBHS-4 / 7847C-NBHS4, castile reproduse mai sus, prin mijloace fotografice reprezinta o realizare tehnologica deosebita a celor de la Novero – o companie renumita pentru incrustarea cu bijuterii a dispozitivelor electronice. In cazul de fata, in schimb, situatia e cu totul alta.

In doar 10 grame – atat au castile de mai sus – compania a reusit sa integreze, pe langa doua drivere audio de calitate peste medie, doi acumulatori si ultima generatie de Bluetooth A2DP. In acest caz particular, 5,5 ore de dialog nestingherit, la care se adauga si 250 ore de standby sunt trecute ca specificatii in cartea tehnica a produsului.

Sa fie oare acestea castile de care aveati nevoie pentru a le ascunde in urechi?