28 nov. 2011 | 12:50

Cardurile de memorie pentru PlayStation Vita vin la preturi premium

ACTUALITATE
Cardurile de memorie pentru PlayStation Vita vin la preturi premium

Daca sunteti interesati de achizitionarea unui PlayStation Vita la inceputul anului viitor, ar trebui sa incepeti sa strangeti bani seriosi, intrucat atat pretul consolei cat si al cardurilor de memorie sunt destul de piperate.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Stiam deja ca Vita vine la 250 de Euro in editia cu WiFi si la 300 de Euro pentru editia WiFi+3G. Ei bine, pe langa acest pret, va trebui investit inca minim 30 de Euro pentru achizitionarea unui card de memorie. Acestea vor fi disponibile in modele cu o capacitate cuprinsa intre 4 si 32 de GB. Evident, cei 30 de Euro amintiti mai sus va aduce cel mai mic astfel de card, in timp ce 45 de Euro se reflecta in 8 GB de memorie, 70 de Euro in 16 GB, iar 120 de Euro in 32 GB.

In cazul in care va surade ideea cumpararii unui card de capacitate mai mica, sau daca doriti sa cumparati carduri de la alt producator, aveti ghinion. Pentru achizitionarea de jocuri de pe PlayStation Store va fi nevoie de spatiu din belsug, intrucat jocurile vor ocupa de la 2 la 4 GB. De asemenea, Sony nu a oferit licenta catre niciun producator din exterior pentru fabricarea acestor carduri.