15 dec. 2011 | 11:38

Cablul magic te scapa de incarcatoare

ACTUALITATE
Cablul magic te scapa de incarcatoare

innergie-magic-cable-trio

Cu totii suntem pasionati de gadget-uri si incercam sa ne facem viata mai usoara utilizand o mare parte din ele in fiecare zi: telefoane, tablete, camere foto, mp3-playere, eBookreadere si altele. Dar problema intervine atunci cand toate acestea trebuie incarcate sau conectate la PC. Cu siguranta vi s-a intamplat sa plecati in vacanta cu punga de incarcatoare si cabluri de date dupa dumneavoastra.

Cei de la Innergie propun o solutie pe cat de simpla pe atat de utila si anume: Magic Cable Trio. Acest cablu magic nu face altceva decat sa scoata la pensie plasa de fire pe care o caram pana acum dupa noi. Dupa cum puteti vedea si in poza, cablul inlocuieste trei dintre cele mai populare conexiuni existente in momentul de fata: micro USB, mini USB si conectorul specific Apple.

Promovat ca fiind compatibil cu peste 10000 de gadget-uri, cablul minune include toate cele trei mufe pe un singur fir, astfel minimalizand spatiul de depozitare. Faptul ca cele trei conexiuni sunt concepute sa functioneze interconectate reduce si probabilitatea de a rataci un incarcator atunci cand ai mai mare nevoie de el.

Inventia celor de Innergie are o lungime de 20 cm, o greutate de 15 g si un pret de aproximativ 20 de dolari. Cu alte cuvinte indiferent cate gadget-uri vrei sa iei cu tine, toate incarcatoarele si conectoarele de care ai nevoie iti vor incapea linistit in buzunar.

Sursa: Gizmag