14 sept. 2011 | 09:18

Bitdefender 2012 – O noua versiune, o noua imagine

ACTUALITATE
Bitdefender 2012 – O noua versiune, o noua imagine

Bitdefender 2012, total security, internet security, antivirus plus

Bitdefender are de ieri noua versiune Total Security 2012, care ofera protectie impotriva celor mai noi tipuri de amenintari informatice, precum si impotriva tentativelor de furt de identitate. De asemenea, Bitdefender Internet Security si Antivirus Plus au fost actualizate la versiunea 2012.

Bitdefender Total Security 2012 ofera functionalitati noi, printre care protectie la navigarea in retelele de socializare, modul Autopilot si functia Scan Dispatcher, care mentine performanta sistemului la un nivel ridicat, scanand fisierele doar atunci cand procesarea datelor este minima sau sistemul are activitate foarte redusa.

Noi functionalitati incluse in Bitdefender Total Security 2012:

–          Safebox – Functie de backup online si sincronizare de fisiere. Fisierele importante sunt copiate automat pe un server separat si pot fi accesate de pe orice calculator pe care a fost instalat Bitdefender. Bitdefender Total Security 2012 ofera un spatiu de stocare de 2 GB.

–          Rescue Mode – Minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor si dezinfectarea sistemului.

–          Virtualized Browser Lanseaza motorul de cautare intr-un mediu virtual, izolat de sistemul de operare.

–          Interfata flexibila Cu ajutorul functiei „drag&drop”, utilizatorii isi pot personaliza fereastra principala, alegandu-si actiunile de securitate cel mai frecvent folosite.

–          Instalare Optimizata – Timpul de instalare a fost redus la jumatate fata de versiunile trecute.

Preturile noilor produse sunt dupa cum urmeaza: Total Security 2012 – 45 euro, Internet Security 2012 – 30 euro, iar Antivirus Plus 2012 – 20 euro, preturi valabile pentru protejarea unui PC pe o perioada de un an.

In paralel cu lansarea noilor produse, Bitdefender si-a anuntat oficial si un nou logo, reprezentand imaginea legendara a dragonului-lup care se gasea pe stindardele de lupta ale dacilor.