14 iun. 2011 | 11:28

ASUS Transformer se apropie de iPad, la vanzari

ACTUALITATE
ASUS Transformer se apropie de iPad, la vanzari

ASUS EeePadTransformer, ASUS Transformer, Eee Pad TransformerDa, da… Distanta este incredibila la capitolul vanzari si nici o companie nu are cum sa ajunga vanzarile celor de la Apple in ceea ce priveste dispozitivele de tip tableta… Totusi, Transformer-ul ASUS tocmai a castigat cursa pentru locul II.

Chiar daca a avut mari probleme in ceea ce priveste productia in numar foarte mare, in definitiv Apple a cumparat cam tot ce tine de ecrane, memorii si multe alte componenete, in luna in curs situatia s-a remediat semnificativ: ASUS se asteapta sa livreze pana la 300.000 de tablete. Aceasta cifra nu este aleatorie, tinand cont ca in lunile de „formare” a clientelei, aprilie si mai, s-au atins in total 400.000 de Eee Pad Transformer vandute.

Desi iPad 2-ul are un avantaj semnificativ, ASUS Transformer este primul concurent cu o cifra de vanzari suficient de importanta incat sa fie in top. Daca totul merge cum trebuie, vanzarile din acest produs ar putea atinge intre 86,6 si 104 milioane de dolari, doar in luna iunie, reprezentand nu mai putin de 10% din venitul total al companiei.

Daca totul merge conform planului si acest produs va avea o durata viata macar apropiata de un an, atingand in acest rastimp majoritatea zonelor din piata globala, succesul este garantat. Iar asa un succes merita si un review Playtech, asta e clar. Urmeaza cat de curand 🙂


Sursa: Engadget