09 nov. 2011 | 11:30

Apple ii despagubeste pe toti reclamantii cablului MagSafe defectuos

ACTUALITATE
Apple ii despagubeste pe toti reclamantii cablului MagSafe defectuos

apple-reaches-settlement-in-magsafe-class-action-suit-dodges-fi

E adevarat, au trecut deja cativa ani buni de la aparitia conectorului MagSafe din in 2006, insa, pe langa utilizatorii extrem de fericiti ca au evitat sa-si dea notebook-ul pe jos, au exista si cativa frustrati care au dat Apple in judecata. Motivul? Un conector MagSafe care la contactul cu lacasul gazda facea scantei. Pur si simplu.

Faptul ca problema exista deja de cativa ani, in multe cazuri s-a reflectat intr-un schimb gratuit al cablului de incarcare la un magazin Apple. Din pacate, nu toti au fost asa de norocosi, context in care a fost initiat un proces de clasa contra companiei din Cupertino, pe motivul ca o serie de cabluri de incarcare erau ,,scanteioase”.

Pentru a incheia cat mai repede cazul, Apple a hotarat sa ii despagubeasca pe toti cei care se vor plange de cablu folosind formularul de la adresa http://support.apple.com/kb/TS4127 .

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Practic, daca aveti un cablu care va face probleme si l-ati schimbat folosind bani din buzunar, nu gratuit, in primul an de folosinta al unui MacBook, veti primi 79$ pe cablu, in al doilea an 50$ pe respectivul cablu, iar incepand cu al treilea an si in anii ulteriori 35$ pe respectivul cablu. Plangerile poti fi depuse pana la data de 21 martie 2012, moment dupa care, aparent, problema nu mai tine de Apple.