11 mai 2011 | 09:24

Android a ajuns la 3.1 – Xoom e primul la rand

ACTUALITATE
Android a ajuns la 3.1 - Xoom e primul la rand

Android 3.1, google Android 3.1

Tinand cont de fluxul foarte mare de tablete cu Android 3.0 Honeycomb si de cat de greu ajung noile versiuni de software pe toate aceste variatii de dispozitive, nu ar trebui sa fie nimeni surprins ca primul care va schimba sufixul va fi Xoom al celor de la Motorola.

Printre modificarile cele mai importante ale noii versiuni de firmware pentru tablete – marca Google, se numara suportul pentru USB Host. Urmarea va fi compatibilitatea dispozitivelor cu Android 3.1 nu numai cu descarcarea de continut multimedia de pe aparate foto, ci si cu controllere de Xbox 360 sau PlayStation 3.

Pe tablete vor fi preinstalate o noua aplicatie intitulata Movies, pentru inchirierea de filme, o aplicatie de editare video – Movie Studio si noi versiuni de Books, un browser mai rapid, plus multe alte inovatii pentru o experienta de utilizare mai prietenoasa si mai rapida de utilizare.

Daca posesorii de Xoom astazi vor putea face upgrade-ul gratuit, iar in cateva saptamani proaspetii posesori de Galaxy Tab 10.1 vor putea trece prin aceeasi procedura, restul posesorilor de tablete cu Tegra 2 raman in stand-by. In ce categorie va incadrati?


Sursa: Android-developers