04 nov. 2011 | 09:26

AMD trece pe mod economie: isi reduce forta de munca global cu 10%

ACTUALITATE
AMD trece pe mod economie: isi reduce forta de munca global cu 10%

amd

Dupa ce a avut cateva trimestre nu foarte roz, pe plan financiar, AMD vrea ca trimestrul 4 sa fie cea mai mare realizare financiara a brandului. Chiar daca nu este cea mai buna solutie, AMD a gasit si o solutie pentru atingerea acestui scop.

Pentru a realiza o optimizare a costurilor cu scopul declarat de imbunatatire a competitivitatii si crestere accelerata AMD se restructureaza. In prima etapa, AMD spera sa economiseasca 10 milioane$ in trimestrul 4 prin reducerea numarului de angajati cu 10% global. Pentru atingerea acestetei cifre, vor fi desfiintate si cateva contracte care s-au dovedit neprofitabile.

Pentru a exista o anumita egalitate, AMD a atras atentia asupra faptului ca restructurarea se va desfasura la fel de intens in fiecare colt al planetei si ca vor pleca angajati din toate nivelurile de lucru. Combinand aceste masuri cu  plan complex de restructurare, pe tot anul 2012, AMD estimeaza economisirea a 200 milioane $.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Printre segmentele in care va reinvesti o parte din suma iesita din restructurare, se numara: procesoare cu voltaj mic, piete in ascensiune si cloud computing.