29 nov. 2011 | 10:40

AMD se apuca de memorii… pe jumatate

ACTUALITATE
AMD se apuca de memorii... pe jumatate

amds-getting-into-the-dram-game-isnt-afraid-to-shoot-the-outs

Avand in vedere confortul psihologic pe care ti-l ofera un dispozitiv de orice fel in momentul in care stii ca tot ce are inauntru e produs si asamblat de aceeasi companie, AMD s-a gandit sa profite de aceasta mentalitate cu o noua linie de memorii RAM DDR 3 pentru sisteme desktop.

Chiar daca de partea de productie se vor ocupa cei de la Patriot Memory, impreuna cu VisionTek, AMD va dicta specificatiile respectivelor module si va impune cativa parametri de functionare care sa se pupe de minune cu utilitarul AMD Overdrive.

Noile DIMM-uri vor fi disponibile in mai multe variante de capacitate: 2GB, 4GB si 8GB, in timp ce pe partea de frecvente de lucru se va vorbi de 1333 MHz, 1600 MHzz si 1866 MHz. Gama Entertainment sau Low End va contine dimm-uri de memorie cu frecvente native de lucru de 1333 si 1600MHz. La capitolul Performance, exista tot doua tipuri de DIMM-uri, primul din ele operand la 1600 MHz, iar al doilea la 1866 MHz.

La Smart IT orice platforma de dezvoltare este acceptata.

– CEA MAI AMPLA COMPETITIE DE WEB & MOBILE DIN ROMANIA –

Inscrie-ti aplicatia!

Chiar daca pe partea de distributie au fost incheiate niste deal-uri cu Amazon, Fry si Best Buy Canada, pretul respectivelor memorii cu branding AMD este inca necunoscut.