16 dec. 2011 | 18:04

Am vazut ASUS Eee Pad Transformer Prime!

ACTUALITATE
Am vazut ASUS Eee Pad Transformer Prime!

Astazi, la ora 10:30, am fost de fata la evenimentul de prezentare a noii tablete ASUS Eee Pad Transformer Prime. Astfel, am avut pentru prima data contact direct cu noul dispozitiv portabil si ne-am intors de-a dreptul impresionati. Pentru a intelege putin entuziasmul pentru noua generatie de Transformer, va invit sa cititi review-ul PlayTech al primei generatii.

Luand in calcul faptul ca din punctul nostru de vedere primul Transformer este cea mai buna tableta cu Android de la ora actuala, noul Transformer Prime vine cu un hardware care uimeste orice entuziast al gadget-urilor. La inceputul lui 2012, ASUS va lansa prin intermediul acesteia prima tableta cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si, totodata, primul dispozitiv bazat pe procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3.

Echipat cu 32 GB de memorie interna, aproximativ 18 ore de baterie (cu ajutorul dock-ului) si invelit intr-o carcasa din metal si Gorilla Glass, noul device pare sa aiba la dispozitie toate atuurile pentru a deveni un adevarat hit.

Transformer Prime va fi una din cele mai subtiri si mai usoare tablete din gama sa si cu siguranta cea mai puternica tableta cu Android in momentul lansarii. Aceasta va veni in doua „arome”, diferite doar prin nuanta de culoare aplicata pe carcasa. Este vorba despre un auriu luminos pentru persoanele care prefera culorile vii si un gri „ametist” pentru cei care vor un dispozitiv mai „serios”.

Desi un pret final nu a fost inca stabilit, pachetul de tableta impreuna cu dock-ul tastatura se va gasi in magazine in schimbul sumei de aproximativ 2.799 lei. Abia asteptam sa punem mana pe noua tableta pentru a o intoarce pe toate partile.