15 feb. 2011 | 10:32

Acer Liquid: Un telefon comun… sau nu chiar…

ACTUALITATE
Acer Liquid: Un telefon comun... sau nu chiar...

Chiar daca traim intr-o mare de portabile cu Android, intotdeauna mai este loc de inca un terminal, mai ales cand acesta este o dovada clara a faptului ca se mai pot implementa lucruri noi peste sistemul de operare al celor de la Google.

Acer Liquid este un aparat destul de comun la capitolul specificatii, CPU la 800 MHz, ecran de 3,6 inci (9,14 cm) cu o rezolutie de 800 x 480, camera de 5 megapixeli cu autofocus.

Insa designul… ehe, designul este cu totul alta poveste. Compact, cu toate marginile rotunjite, acest telefon de la Acer, chiar daca vine doar cu Android 2.2, upgradabil desigur in viitorul apropiat la 2.3, include un lock screen foarte destept.

Creat in totalitate de dezvoltatorii de la Acer, pe acest telefon va puteti verifica mesajele noi, puteti vedea apelurile pierdute, puteti controla continutul multimedia… Dar ce e asa extraordinar, veti spune? Ei, puteti face toate acestea fara sa deblocati telefonul si sa intrati intr-o anumita aplicatie.

Si, tinand cont ca vorbim de un lock screen, nu putea fi neglijat nici modul in care se deblocheaza telefonul. In momentul in care vreti de realizati un apel, de exemplu, nu trebuie decat sa dati cu degetul din partea stanga jos a ecranului, ca si cum ati da pagina la o carte.

Luand in considerare faptul ca Acer a considerat ca mai exista loc de personalizat in partea de sus a telefonului, in spatiul care de obicei gazduieste doar butonul de inchidere al aparatului, Liquid-ului gazduieste cateva leduiri indicatoare pentru a va tine la curente cu nivelul bateriei, cu apelurile neraspunse, mailuri/mesaje necitite.

Chiar daca nu avem inca un termen de livrare, asteptam cu entuziasm sa ajunga si in tara noastra.


Sursa: Engadget