28 ian. 2010 | 13:47

Veşti de la Razer pentru pasionaţii de jocuri

ACTUALITATE
Veşti de la Razer pentru pasionaţii de jocuri

Razer VespulaRazer a lansat Vespula, un nou mousepad realizat special pentru pasionații de jocuri video. Cu un design caracteristic mărcii, textura suprafeței dual-side aduce mai mult control în folosirea mouse-lui, dar mărește și viteza de răspuns.

Întrucât este cunoscut faptul că jucătorii stau destul de mult în fața computerului, Vespula are pe margine un spațiu anume realizat pentru încheietura mâinii, umplut cu gel, pentru a permite o poziție confortabilă a mâinii pe termen lung.

Prețul aproximativ al mousepad-ului este de 35 de dolari.

Razer OnzaLa începutul acestei luni, Razer și-a anunțat intenția de a pătrunde și pe segmentul accesoriilor pentru console. Onza va fi astfel primul game controller pentru Xbox 360, despre care se spune că va îmbunătăți viteza de răspuns a butoanelor, va avea un buton configurabil și oferă posibilitatea ajustării tensiunii din analog sticks.
Razer ChimeraChimera este un alt produs Razer care va înlocui căștile pentru mulți utilizatori, datorită sunetului 5.1 audio surround oferit. În cazul “petrecerilor” în rețea, căștile pot fi setate pentru a crea un canal privat care să permită accesul unui grup mic de jucători.

Totuși, ieșirea pe piață a acestor două produse este condiționată în prezent de aprobarea oficială ca accesorii. Game controller-ul va fi scos la vânzare la aproximativ 50 de dolari, iar căștile la 130 de dolari.

În stadiu de dezvoltare timpurie se află un controller de detectare a mișcării pentru computere, în colaborare cu Sixense. Produsul va dispune de șase axe pentru mișcare.


Sursa: Electronista