18 aug. 2010 | 12:41

Utilizatorii iPhone, ademeniti de Microsoft cu jocuri in WP7

ACTUALITATE
Utilizatorii iPhone, ademeniti de Microsoft cu jocuri in WP7

Batalia Microsoft-Apple continua la nivelul sistemului de operare pentru mobil. Si Microsoft are vreo 50 de argumente care sa ii puna pe ganduri pe fanii iPhone: 50 de titluri de gaming aduse cu Windows Phone 7. Parca suna tentant, nu ?

Jocurile mari vor putea fi cumparate prin sistemul de operare de smartphone, dar va exista si varianta folosirii lor ca legatura pentru jocurile Xbox intregi. Crackdown 2: Project Sunburst va fi un joc intreg afisat ca poveste; Halo: Waypoint va face legatura cu Xbox.

Alte jocuri onboard vor include Castlevania, Guitar Hero si Star Wars. Microsoft promoveaza si o serie de jocuri ocazionale, precum ilomilo, dezvoltat intern, sau Bejeweled, Rocket Riot, Uno si alte titluri imprumutate din Xbox Live Arcade.

Primele dispozitive Microsoft cu Windows Phone 7 vor ajunge in Europa in octobrie si in Statele Unite in noiembrie. Titlurile de gaming vor fi disponibile in majoritate chiar in ziua lansarii sau „la foarte scurt timp”. Listele de profiluri si prieteni din Xbox Live se vor transfera pe smartphone, asigurand o permanenta in zona de gaming.

Cei de la Microsoft sunt constienti de presiunea iPhone si intregul sistem de aplicatii Apple si planuieste prin aceasta miscare o concentrare-fulger pe mari jocuri video.


Sursa: Electronista