28 apr. 2010 | 13:19

Test Drive Unlimited 2 va avea loc in Ibiza

ACTUALITATE
Test Drive Unlimited 2 va avea loc in Ibiza

[galleria]

Primul trailer pentru Test Drive Unlimited 2 va sosi la sfarsitul acestei sapatamani, a confirmat azi producatorul jocului, Atari, ceea ce ne ofera pretextul de a va informa despre starea mult-asteptatului sequel al TDU. Jocul de driving intr-o lume deschisa in care ai la dispozitie cele mai dorite supermasini de pe planeta, va schimba insula initiala, noua locatie fiind paradisul cluburilor si capitala europeana a petrecerilor, Ibiza.

Potrivit unui preview al Official Xbox Magazine (OXM), Ibiza este „un loc mai mare si mai interesant” decat insula primului joc. Se pare ca, folosind cea mai rapida masina disponibila in Unlimited 2, dureaza cam 20 de minute pentru a strabate intreaga insula. Nu este foarte clar cum au jucat cei de la OXM primul joc, in care dura mult mai mult de 20 de minute pentru a strabate insula din cate ne amintim noi (cu nedisimulata placere). Daca mai tineti minte, cea mai lunga cursa din primul TDU, turul insulei, dura cam o ora in regim „pedal to the metal”. In sfarsit, vom vedea…

Developerul noului joc, Eden Games, spune ca fanii si-au dorit pentru sequel mai multa profunzime nu mai multa grafica, chestie la care subscriem si noi, intrucat grafica primului joc este inca foarte OK. Seful studioului, David Nadal, le-a explicat celor de la OXM ca motivul pentru care TDU2 nu arata de trei ori mai bine decat primul este dimensiunea mult mai mare a noii insule si sistemele de fizica incorporate in joc.

Inca o veste buna, se pare ca in noul joc vei putea explora insula si iesind din masina, e drept in anumite spatii rezervate. Un pic de rabdare si vine si trailerul. Lansarea jocului este asteptata in toamna acestui an.

Sursa: CVG