02 sept. 2010 | 17:15

StarCraft 2 are record din succes

ACTUALITATE
StarCraft 2 are record din succes

Doar strategia jocului este SF, succesul este insa real. StarCraft II: Wings of Liberty a fost cumparat in peste 3 milioane de exemplare pe plan mondial in prima luna de la lansare, anunta Blizzard Entertainment. Iar in ziua lansarii, pe 27 iulie anul acesta, vanzarile au depasit 1 milion.

StarCraft II: Wings of Liberty a fost lansat simultan in Europa, America de Nord, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Rusia, Brazilia, Chile, Argentina, Singapore, Indonezia, Malaezia, Tailanda, Filipine si regiunile din Taiwan, Hong Kong, si Macau. Practic, succesul comercial i-a castigat acestui titlu recordul pentru vanzarea cea mai rapida a unui joc de strategie din toate timpurile. De altfel, dupa 12 ani de asteptare, nici nu avea cum sa se intample altfel.

Wings of Liberty este continuarea jocului StarCraft din 1998. Partea a doua, cu un motor de grafica 3D cu rezonanta, se concentreaza inca o data pe conflictul dintre protoss, terrans si zerg,  fiecare parte desfasurandu-si legiuni de veterani imbunatatite si noi tipuri de unitati. Modul online al StarCraft II este disponibil prin intermediul noii versiuni de Battle.net, serviciu al Blizzard Entertainment.

Review-ul StarCraft II: Wings of Liberty realizat de noi este aici.