27 apr. 2010 | 18:13

Poken: digitalizarea cartilor de vizita

ACTUALITATE
Poken: digitalizarea cartilor de vizita

3pokens

Poken, cartea de vizita digitala de dimensiunea unui breloc, a fost lansata in Romania. Datele de contact si profilele de socializare online ale utilizatorilor pot fi transferate simplu, comod, fara teama de a pierde cartea de vizita in noianul celorlalte, fara grija poluarii. La final este o intreaga galerie foto!

Cum functioneaza Poken? Apropii dispozitivele pana se ”pupa” pe butonul alb, iar confirmarea transmiterii datelor este inverzirea respectivului buton. Actualizarea datelor personale se face pe portalul Poken, unde iti administrezi si contactele primite. Iar daca vrei mai multe detalii, iata un filmulet foarte explicit:

Poken vine in doua variante: Spark, destinat in special tinerilor, si Poken Pulse, care este dotat si cu o memorie de 2GB si este mai potrivit oamenilor de business.

Iar preturile sunt de 73 de lei varianta Spark si 150 de lei Poken Pulse. Cam mari, stiu, dar daca ne gandim la cati bani dam pe cartile de vizita si la cat timp pierdem cu administrarea datelor de contact in format de hartie, cu transferarea lor in format electronic… In fine, faceti voi un calcul… Ma insel?

Pana una-alta, sa ne delectam cu galeria promisa:

[galleria gid=”produs”]