26 mai 2010 | 15:51

Muzica pe care o asculti cu orice chip

ACTUALITATE
Muzica pe care o asculti cu orice chip

Model:  (MRA Models)
Foto: 4Dstudio pentru playtech.ro
Make-up: Gabriela Cherestes

 

Cand vine vorba de playere, toata lumea intra intr-o stare de spirit… jucausa. Si de ce n-ar face-o, cata vreme playerele MP3 reprezinta doza noastra de relaxare cotidiana? Momentele in care ar merge o coloana sonora pe parcursul zilei sunt destule, de la naveta zilnica spre serviciu si casa, la clipele de repaus care pot aparea oricand, spre exemplu cand ajungi mai devreme la o intalnire sau esti nevoit sa stai undeva intr-o sala de asteptare sau chiar si atunci cand esti singur acasa. Multi dintre noi asculta muzica probabil si in timp ce lucreaza, asa ca playerul personal este poate cel mai intim dispozitiv de entertainment cunoscut de om.

Cei mai comozi isi asculta muzica direct de pe telefon, dar calitatea sunetului pe care o ofera playerele dedicate nu prea poate fi replicata de un telefon. Si cum asta, de fapt, conteaza cel mai mult, am selectat pentru Cristina, modelul acestui pictorial, patru playere care tin cu adevarat cont de calitatea experientei pe care o ofera utilizatorului. Iar Cristina, in mod evident, stie sa aprecieze calitatea oferita de un Philips GoGear Muse, iRiver E150, iPod Touch sau Sony Walkman A845. Capacitatea mare de stocare si ecranele generoase, care ofera in plus si o experienta video deosebita, completeaza in mod fericit calitatea sunetului redat de toate aceste playere, iar designul lor reflecta grija pentru detaliu si contribuie la imaginea pesonala a fiecarui utilizator. Interactiunea facila, gratie unor interfete bine gandite si optimizate, este o alta marca a acestor playere de top.

Chiar daca nu avem expresivitatea Cristinei, intre multi dintre noi si playerele noastre favorite exista o relatie speciala pe care, daca vrei s-o impartasesti si cu altii, sectiunea de comentarii iti este deschisa.

***

Cristina nu se remarca doar prin frumusete, ci si prin ambitie, dorinta ei fiind sa studieze psihologia, la University College London. In cariera ei de modelling la MRA a lucrat deja pentru marci romanesti, dar si internationale, precum Cosmo, Bolero, Look, Joy, Glamour, Prada, Byblos, L’Oreal. Este pasionata de echitatie, basket, snowboarding, dar si de favoritele noastre, gadgeturile.