29 sept. 2010 | 09:50

Medal of Honor are compozitorul din Iron Man si Prison Break

ACTUALITATE
Medal of Honor are compozitorul din Iron Man si Prison Break

Electronic Arts a anuntat ieri ca in muzica Medal of Honor va exista semnatura compozitorului Ramin Djawadi, ale carui lucrari au aparut si in filmul Iron Man, serialul Prison Break si remake-ul Clash of the Titans.

Un nou cadru cere un nou nivel al muzicii, spune Steve Schnur, director executiv de muzica si marketing al EA. Pentru prima data in istoria de 11 ani a Medal of Honor, cadrul celui de-al doilea razboi mondial este parasit in favoarea peisajului din Afghanistan.

Potrivit lui Ramin Djawadi, instrumentele occidentale si cele etnice sunt folosite impreuna pentru a reprezenta culturi diferite. „Muzica este conceputa pentru a avea scaderi si continuari dinamice, accentuand secventele de actiune cu chitara si bas puternice, in timp ce linistea ese dominata de acorduri chinuitoare si imnuri.”

In luna iulie, a fost anuntat un parteneriat pentru coloana sonora a jocului si cu Linkin Park.

Medal of Honor va avea lansarea pe 12 octombrie in America de Nord si 15 octombrie in Europa, pentru platformele PlayStation 3, Xbox 360 si PC.

Pana atunci, atentie, pentru numai 3 zile, jucatorii de PC vor avea ocazia de a incerca modul multiplayer in open beta. Fiti pe faza in perioada 4 – 7 octombrie.