03 sept. 2010 | 11:05

IFA 2010: Noutati de la Philips

ACTUALITATE
IFA 2010: Noutati de la Philips

IFA 2010 a adus noutati si de la Philips: televizorul LED 3D Cinema 21:9 Platinum, serviciul Net TV, MP4 playerul GoGear Connect si castile O’Neill, cat si o gama de accesorii pentru iPad.

Revenind la televizorul 3D, acesta are o un ecran FullHD cu diagonala de 58” si dispune de motorul de procesare a imaginilor Perfect Pixel HD. Iar luminile Ambilight Spectra 3 sunt pozitionate pe laterale si pe partea de sus a modelului Cinema 21:9 Platinum.

Philips va permite utilizatorilor europeni si fabricarea televizoarelor LED pe comanda (online), dupa gusturile personale si interiorul locuintei, din octombrie. Se vor putea personaliza culoarea ramei, dimensiunea ecranului, stativul sau suportul pentru perete, precum si telecomanda. Termenul de livrare al produsului dupa comanda este de aproximativ 3 saptamani.

[galleria gid=”Cinema”]

Serviciul Net TV permite accesarea facila online a filmelor preferate de acasa, fiind deocamdata disponibil pe televizoarele cu leduri Philips 7000, 8000, 9000 si Cinema 21:9 Platinum, noile playere Blu-ray seria 8000 si 9000, precum si pe sistemul Home Theatre HD Immersive Sound cu 360Sound. În octombrie, Philips va lansa o noua interfata a serviciului.

[galleria gid=”NetTV”]

Philips GoGear Connect este primul MP4 player WiFi pe baza de Android. Dispozitivul media vine cu aplicatiile Google Mobile preinstalate si permite instalarea a altor cateva mii de aplicatii disponibile in Android Market. GoGear Connect dispune de ecran tactil cu diagonala de 3,2’’, avand o greutate de 128 grame si dimensiuni de 113×12.6×59 mm. La aceste specificatii se adauga tehnologia FullSound si castile cu tehnologie de izolare sonora pentru minimizarea zgomotului ambiental.

In final, Philips a  creat in colaborare cu O’Neill o noua gama de casti destinate unui stil de viata activ. Iar pentru iPad, compania a pregatit noi accesorii: huse, folii protectoare de ecran si cabluri de alimentare.

[galleria gid=”Accesorii”]