26 ian. 2010 | 19:05

Crysis 2 confirmat pentru PS3

ACTUALITATE
Crysis 2 confirmat pentru PS3

PlayStation Official Magazine

Crysis 2, supershooter-ul mult așteptat al celor de la Crytek, a fost confirmat pentru PlayStation 3, apârând deja pe coperta PlayStation Official Magazine.

Editorul publicației a ciripit încântat cum că: „World Exclusive: Crysis 2 set in NYC!!” Alte informații nu sunt încă disponibile, în afara faptului că urmarea evenimentelor din primul Crysis va avea loc în New York și va exista un Nanosuit 2.0.

Săptămâna trecută, șeful EA John Riccitiello oferit un soi de indicii despre data lansării pentru Crysis 2, spunând că viitorul an financiar al companiei va fi marcat de „o nouă și măreață versiune a lui Medal of Honor, un Need for Speed revitalizat,Sims pe console, FIFA într-un an de Cupă Mondială, o abordare nouă și inovativă pentru Madden, Dead Space 2, Crysis… un joc MMA, și multe altele”.

Jocul fiind confirmat acum pentru PS3 (și, desigur, PC), sunt toate șansele să apară vești în câteva zile și despre versiunea pe Xbox 360. Vara trecută, EA a încheiat un acord cu Crytek pentru publicarea lui Crysis 2, aflându-se că dezvoltatorul Crytek construiește Crysis 2 pe suportul multiplatformă CryEngine 3.

Sursa: ComputerAndVideoGames.com