14 mai 2010 | 19:01

Colectia Cupelor Mondiale FIFA pe Sony Bravia si Blu-ray

ACTUALITATE
Colectia Cupelor Mondiale FIFA pe Sony Bravia si Blu-ray

Sony Colectia Cupei Mondiale FIFA

Sony va transmite, spre sfarsitul acestei luni, inregistrarile Colectiei Cupelor Mondiale FIFA, cu ajutorul televizoarelor Bravia si player-elor Blu-ray de pe teritoriul Europei, prin intermediul serviciului Bravia Internet Video. Utilizatorii vor avea oportunitatea de a se bucura de Topul celor mai bune 20 de momente ale Cupelor Mondiale FIFA, de momentele legendare si anecdotele Cupelor Mondiale FIFA, filmele competitiei si profilele jucatorilor consacrati.

Serviciul Bravia Internet Video permite vizualizarea programelor pierdute prin serviciile de televiziune “catch-up”, precum si accesul la o noua gama de continut de pe Internet, la alegere de pe site-uri precum Youtube, Dailymotion si multe altele. Nu este necesara conectarea calculatorului sau vizualizarea continutului pe un ecran de mici dimensiuni: utilizatorul poate accesa cu usurinta clipuri video si diferite servicii, pe masura ce acestea sunt adaugate si transmise sub forma de continut full screen direct pe televizor.

Catalogul este in continua dezvoltare si include:

20 de momente ale Cupelor Mondiale FIFA: Topul celor mai bune 20 de momente din cadrul Cupelor Mondiale FIFA, redate in ordine inversa, numara cele mai bune 20 de momente ale celor 18 turnee si 76 de ani de competie.

14 filme oficiale din 1930 – 2002: De la momentele tensionate dinaintea golului, la victoria “color” a Marii Britanii, intr-o epoca a televiziunii alb-negru, pâna la tensiunea de la filmarile peliculei “Hero” pe suport de 35 mm avându-l ca protagonist pe Maradona in cele mai controversate momente ale sale.

Povestile, legendele si programele ce au facut istorie: O selectie de scurt metraje ce reamintesc de debutul jucatorilor legendari, de momentele demne de celebrat si de penalty-urile si out-urile pline de emotie.

Programul Cupei Mondiale de la A la Z (cu suport muzical): Programul contine momente de 60 de secunde ce surprind cele mai spectaculoase ipostaze de la filmarile Cupelor Mondiale din perioada 1954-2002.

– Jucatorii consacrati: Seria celebreaza 15 dintre cei mai mari jucatori care au onorat stadioanele lumii in istoria Cupei Mondiale FIFA.

Mini seriile Cupei Mondiale FIFA 1966 – 2006: Utilizatorii se pot bucura de cele mai importante momente ale fiecarui turneu, incepând cu finala memorabila din 1966, din Marea Britanie pâna la momentele minunate ale finalei din Germania din 2006.