10 sept. 2010 | 15:58

Canyon a lansat editia limitata Graffiti

ACTUALITATE
Canyon a lansat editia limitata Graffiti

Tehnologie… Graffiti… O combinatie buna, nu? Editia limitata Canyon – Graffiti anuntata in urma cu o luna si jumatate tocmai a fost lansata in Romania, la finalul unui roadshow inceput saptamana trecuta la Varsovia.

Gama de produse include accesorii pentru PC cu un design realizat cu modele indraznete, colorate… ce sa mai, ”graffiti” e cuvantul. De altfel a fost si un concurs international, iar unul dintre cei trei castigatori este chiar un roman.

Sa trecem la produse. Iar daca sunteti fani graffiti si skateboarding, cred ca deja interesul va creste. Asadar, gama cuprinde produse din sase segmente: Tailslide – mouse optic, Truckhook – camera web de 1.3 Megapixeli, Alley-Oop – casti stil DJ, Railwhip – casti stil Pilot, Kickflip – genti pentru laptop de 13.3” si 16”, Noseslide – huse pentru laptop de 10”, 13.3” si 16”.

”Produsele au fost selectate in functie de succesul lor comerciale. Le-am inclus in editia limitata pe cele mai cautate si ne-am orientat sa nu fie nici foarte tehnice, ci simple si bune”, a spus Catherine Lazure Guinard, communication manager Canyon.

Editia limitata Canyon – Graffiti va fi disponibila pe piata incepand chiar de azi, pana la finalul anului. Produsele vor fi la vanzare individual, insa catre finalul anului ar putea aparea si pachete speciale. Iata in galerie produsele insotite de specificatiile tehnice si pret (in dolari, cu TVA inclus):

[galleria gid=”edition”]

In plus, editia Canyon – Graffiti va fi prelungita pana in luna martie, a mai spus Catherine Lazure Guinard, cu adaugarea unor produse noi. Ar putea fi boxe, ar putea fi MP3 playere, vom vedea. Si cam atat. Din vara 2011 va fi o alta editie speciala Canyon, tot pentru tineri.

Intre timp, daca nu v-ati facut program pentru seara aceasta, va puteti demonstra abilitatile in desenarea de graffiti, la un concurs organizat in fata magazinului Baneasa Shopping City.