18 mart. 2010 | 13:56

Blu-ray la purtător

ACTUALITATE
Blu-ray la purtător

DMP-B100

Cei de la Panasonic anticipează pofta consumatorilor pentru materialele HD și lansează noul DMP-B100, un player Blu-ray portabil. Este perfect adevărat că majoritatea încă se miră de calitatea DVD-urilor, dar asta doar până în ziua în care vor avea revelația Blu-ray. Odată ce vezi un film full HD de pe un asemenea format, DivX-urile sau DVD-urile ți se vor părea niște glume…  Nimeni nu se îndoiește că acesta este viitorul și că ne îndreptăm cu pași repezi către supremația Blu-ray, singura piedică o reprezintă pentru moment prețul exagerat atât al aparatelor cât și al discurilor…

Dar Panasonic aruncă pe piață această minunăție de player cu un ecran de 8,9 inch ce are o rezoluție de 1024×600 și care suportă medii de stocare SD, SDHC şi SDXC. Ieșirea HDMI nu avea cum să lipsească, iar bateria oferă o autonomie de până la 6 ore.

Odată ce piața va oferi cât mai multe alternative și concurența se va înteți, aceste Blu-ray playere portabile vor deveni la fel de accesibile ca și MP3 playerele și astfel ne vom putea bucura cu toții de experiențe HD oriunde și oricând.

Sursa: Akihabaranews