22 sept. 2010 | 22:27

BitDefender x 3 pentru 2011 [+VIDEO]

ACTUALITATE
BitDefender x 3 pentru 2011 [+VIDEO]

BitDefender a lansat gama de securitate 2011: BitDefender Antivirus Pro 2011, BitDefender Internet Security 2011 si BitDefender Total Security 2011 (preturile la final). Produsele, in limba romana si concepute pentru utilizatorii individuali, ofera protectie impotriva celor mai noi versiuni de virusi, programelor de tip spion, atacurilor de tip phishing si tentativelor de furt de identitate.

Interfata permite personalizarea configuratiei in functie de nevoile si nivelul lor de cunostinte in utilizarea calculatorului. In plus, caracteristicile introduse in produsele BitDefender 2011 pentru optimizarea performantei ii ajuta pe utilizatori sa isi securizeze calculatorul, fara incetinirea altor aplicatii si procese.

Produsele includ tutoriale despre instalare, o biblioteca cu videoclipuri explicative despre caracteristici si configurare, precum si suport tehnic gratuit 24/7.

Alte imbunatatiri in generatia de produse BitDefender 2011 se refera la protectie, prin imbunatatirea detectiei, includerea tehnologiei QuickScan, Search Advisor pentru paginile web, link-urile fiind verificate in timp real in serverul online BitDefender. De asemenea, viteza a fost sporita prin Smart Scan, care impune o viteza de scanare mai buna cu reducerea consumului de resurse, si prin modurile de Joc si Laptop, care prelungesc durata de viata a bateriei si reduc  incarcarea sistemului si intreruperile prin diferite mesaje din produs in timpul activitatilor favorite. Nu in ultimul rand, personalizarea produsului poate fi realizata atat la nivelul designului (modurile de vizualizare Novice, Intermediar sau Expert, in functie de  propriul nivel de cunostinte), cat si la nivelul legaturilor rapide.

Noile produse sunt deja disponibile, la urmatoarele preturi:

BitDefender Antivirus Pro 2011 – 30 euro

BitDefender Internet Security 2011 – 45 euro

BitDefender Total Security 2011 – 65 euro

Promotia de lansare a produselor include valabilitatea unei licente pentru 3 utilizatori timp de 1 an. In plus, clientii cu produse 2010 pot face upgrade gratuit la 2011, au precizat oficialii BitDefender.