03 dec. 2009 | 19:50

Priză USB direct în perete

ACTUALITATE
Priză USB direct în perete

[galleria]

Tot ce vă trebuie este putină răbdare, o pauză de vreo 30 de minute, aproximativ 100 de lei și un motiv bun pentru care ați vrea un upgrade de priză. Odată ce v-ați aranjat toate aceste lucruri, vă invit să urmați pașii de mai jos pentru a face totul ca la carte.

Pasul 1

Aveți nevoie câteva materiale: 2 încărcătoare mini USB, care pe eBay vă costă 10 dolari doar dacă aveți un mare ghinion, o placă albă de perete cu tot cu șuruburi, un duplex de perete, un lipici foarte puternic.

Şi de câteva unelte: șurubelniță, burghiu, cutter, bandă adezivă, creion.

Pasul 2

Aranjați încărcătoarele USB după cum vă convine, cu intrările paralele sau față în față, desenați pe o bucată de bandă poziționarea lor, apoi decupați în jurul intrărilor. Marcați pe placa albă conturul încărcătoarelor, apoi lipiți aici banda decupată pentru a fixa pe placă locul exact al intrărilor USB. Măsurătorile trebuie să fie exacte, astfel încât încărcătoarele să se potrivească în cutia electrică şi pe placa de perete.

Pasul 3

Tăiați în placa de perete cele două găuri pentru intrările USB, cu ajutorul burghiului.

Pasul 4

Lipiți mini încărcătoarele USB pe dosul plăcii de perete, dar asigurați-vă că găurile sunt aliniate cu intrările USB. Puteți folosi chiar două cabluri USB pentru a vă stabili alinierea exactă, însă aveți grijă să nu lipiți și cablurile în încărcător. Se mai întâmplă.

Pasul 5

Faceți conectarea la energie și fixați totul în perete, cu ajutorul șuruburilor. Atenție însă la fire, nu lucrați cu ele neasigurate!

Pasul 6

Asta-i tot! Acum nu veți mai fi nevoiți să căutați cu disperare un încărcător USB ori să lăsați computerul deschis toată noaptea pentru a încărca un iPod. În plus, sunteți pregătiți pentru momentul în care majoritatea aparatelor vor funcționa cu sistem USB (poate…).

 

Sursa: Instructables