10 dec. 2009 | 16:48

EA Games face concurs rock în București

ACTUALITATE
EA Games face concurs rock în București

Electronic Arts (EA) şi Best Distribution organizează vineri, 11 decembrie, un campionat pentru iubitorii muzicii rock şi ai jocurilor video.

”Datorită faptului că jocul Brutal Legend, este un joc de single player, competiţia organizată va avea loc pe un alt joc celebru al celor de la EA Games, Rock Band 2”, se precizează în comunmicat.

Concursul va avea un grad mediu de dificultate, va fi organizat în mai multe runde şi va consta în reproducerea unor melodii, după cum urmează:


Runda 1: Eye of the tiger – Survivor (16 concurenţi)
Runda 2: Hungry like the wolf – Duran Duran (8 concurenţi)
Runda 3: So what`cha want – Beastie Boys (4 concurenţi)
Runda 4: Drain You – Nirvana (2 concurenţi)


Premiile sunt generoase: pentru locul 1 o chitara reala model Grosmann Sakis V, pentru locul al 2-lea un Joc Brutal Legend pentru xbox, iar pentru locul al 3-lea un Joc Rock Band 2 pentru xbox.

Înainte de a vă prezenta la eveniment, trebuie să vă și echipați corespunzător, în stilul evenimentului: blugi (albaștri sau negri), pantaloni de piele, pantaloni de camuflaj, tricouri negre, tricouri și hanorace cu formații, veste cu patchuri, veste de piele (cu/fără patchuri), geacă de piele.

Şi, bineînțeles, nu uitați să vă înscrieți la concurs, prin email, așa cum e specificat in regulament.

Evenimentul va avea loc la ora 16, în magazinul Diverta din cadrul Mall Plaza România, și se va încheia cu două concerte scurte ale trupelor C.O.D. și 9,7 Richter.